Turgutlu Belediyespor'da Hedef Galibiyet

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Danilo’s Pizza Bursa Ant Spor Takımını evinde konuk edecek. Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı ise Bergama Belediyesi ile deplasman mücadelesine çıkacak.

Lidya Garden Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) 17. Hafta karşılaşmalarında Danilo’s Pizza Bursa Ant Spor Takımını evinde ağırlayacak. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka 12 Ocak Cuma günü saat 18.15’de başlayacak. Takıma destek olmak isteyen sporseverler için ücretsiz servis hizmeti de sağlanacak. 12 Ocak Cuma günü saat 17.45’te Belediye Hizmet Binası önünden kalkacak servis araçları, maç bitiminin ardından Yıldırım Beyazıt Spor Salonu önünden hareket edecek.

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı ise TVF Kadınlar 2. Liginin 19. hafta maçında Bergama Belediyesi ile deplasman mücadelesine çıkacak. Bergama Erdal Önder Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka 13 Ocak Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak.

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Kadın Basketbol ve Voleybol Takımlarımıza cuma ve cumartesi günü oynayacakları maçlarda başarılar diliyorum. Çifte galibiyet ve mutluluk yaşayacağımız bir gün olacağına inanıyorum” dedi.